Kamers

Kamer 1: Coffee

Ruime logieskamer met werk/relaxplek

Het is heerlijk ontwaken in deze ruime kamer. Op ieder moment van de dag past een lekker bakkie koffie en daar hebben wij voor gezorgd met een uitgebreid koffiepakket. Na een dag hard werken of een bezoek aan onze stad…. Neem plaats op de design sofa en geniet!

(deze kamer is gelegen op de 1e verdieping en alleen bereikbaar per trap)

Kamer 2: Wine

Deel onze passie voor wijn

Onze wijnliefhebberij willen wij graag met anderen delen en dat doen we in deze intieme hotelkamer. We kunnen een heerlijke fles van het seizoen voor jullie verzorgen om te proosten op een fijn verblijf (vraag ons naar de mogelijkheden). Daarnaast brengen wij jullie op de hoogte van de juiste wijn- en spijsadresjes in ‘s-Hertogenbosch. Plof neer op de kingsize boxspring met een goed glas in de hand, terwijl je plannen maakt om de stad te verkennen.

(deze kamer is gelegen op de 1e verdieping en alleen bereikbaar per trap)

Kamer 3: Vintage

's-Hertogenbosch met een vleugje nostalgie

In deze kamer beleef je ‘s-Hertogenbosch met een vleugje nostalgie. De combinatie van de authentieke ramen, het vintage design en het karakteristieke uitzicht geven een luxe gevoel van toen. Wij vertellen graag waar de beste vintage spots in onze stad te vinden zijn. Start re-living greatness!

(deze kamer is gelegen op de 1e verdieping en alleen bereikbaar per trap)

Kamer 4: Jazz

C'est le ton qui fait la musique

In deze romantische suite kun je zelf het sfeertje helemaal compleet maken. Een retro platenspeler met jazzy vinyl staan tot jouw beschikking. Even de beentjes omhoog op het kingsize bed, voordat je de stad in gaat of als je in de ochtend heerlijk ontwaakt met een groovy sound.

(deze kamer is gelegen op de 2e verdieping en alleen bereikbaar per trap)