Contact

Contactgegevens

Locatie & Contact

Bezoekadres
Boutique Hotel Nieuw Uilenburg
Walpoort 3, 5211 DK, ‘s-Hertogenbosch

Postadres
Boutique Hotel Nieuw Uilenburg
Gasthuispoort 8, 5211 DS, ‘s-Hertogenbosch

Tel.: +31 (0)6 5555 1887
(Bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur)
Email: wendy@nieuwuilenburg.nl

KvK: 86561812
BTW: NL004275581B35
IBAN: NL07 ABNA 0112 2132 35

Bereikbaarheid

Kom je met de auto, fiets of openbaar vervoer?

Met de auto:

Kom je met de auto, dan kan je tot onze voordeur komen. Lekker makkelijk met het uitladen van je bagage. Betaald parkeren kan al om de hoek aan de Sint Janssingel. Het voordeligste parkeer je op één van de 3 transferia die onze stad rijk is (locatie Deutersestraat is het meest gunstig gelegen vanuit ons). Het transferium kost €4,50 per 24 uur, waarbij gratis gebruik gemaakt kan worden van de pendelbus of leenfietsen.

Met Openbaar Vervoer:

Het centraal station ‘s-Hertogenbosch is op 5 minuten loopafstand. Tevens is daar een groot busstation en een taxi standplaats bij. Ga je te voet, dan kun je even stoppen bij Jan de Groot (Stationsweg 24) om jezelf te trakteren op een traditionele Bossche Bol (wel met de handen eten!).

Met de fiets:

Hollandser kan het haast niet. Lekker met de fiets eropuit!! Kom je onze kant op met de fiets, dan verdien je op voorhand al een pluim. De fietsen kunnen naast het pand worden gestald (zijde Gasthuispoort). Liever een bewaakte fietsenstalling? Dat kan op slechts 5 minuten loopafstand van ons hotel..

Wat als je toch niet kunt komen

Dan kun je annuleren

Het kan gebeuren dat je onverhoopt niet meer naar Nieuw Uilenburg kunt of wilt komen. Dat zouden wij natuurlijk erg jammer vinden en hopen dat het op een ander moment beter uit zal komen.

Omdat wij op voorhand kosten maken voor een boeking hebben wij ‘annuleringsregels’ bepaald. Geef de annulering tijdig aan ons door. Bij een rechtstreekse boeking dient de annulering per e-mail gestuurd te worden naar info@nieuwuilenburg.nl (o.v.v. het reserveringsnummer). Heb je geboekt via onze boekingspartner Booking.com, dan kun je alleen annuleren via hun systeem.

Afhankelijk van je gekozen reserveringsopties zijn eventuele annuleringskosten verschuldigd. Deze voorwaarden vind je terug in de reserveringsbevestiging.