Boutique Hotel

Beleef op authentieke wijze én met hedendaags comfort het gastvrije ‘s-Hertogenbosch. Een overnachting in ons Boutique Hotel in het karakteristieke hart van de stad De Uilenburg, wordt een ware belevenis om nooit meer te vergeten. Op steenworp afstand van het Centraal Station en met gezellige horeca om de hoek, bieden wij vier kamers waarin je van alle gemakken wordt voorzien.

Waarom voor ons kiezen

Als echte liefhebbers van Den Bosch voelen wij ons helemaal op onze plek in het meest knusse stadsdeel. We nemen jullie graag mee in onze passie voor het stadsleven en bieden sinds oktober 2016 moderne hotelkamers aan. Gastvrijheid is onze tweede natuur, zowel voor een ontspannen stedentrip of een fijne stek tijdens uw zakelijk verblijf.

Ontbijten in de buurt

Uitgebreid ontbijten kun je op diverse leuke plekjes bij ons in de buurt. Wij sturen een paar dagen voor aankomst fijne adresjes aan je door, dan kun je alvast spieken. Geen tijd voor een ontbijt buiten de deur? Wij hebben koffie, thee, water en kleine versnaperingen voor je klaar staan, no worries.

Welcome

Ideale uitvalsbasis in bourgondisch ‘s-Hertogenbosch

Op zoek naar een kleinschalige en sfeervolle plek om te genieten? Ga dan eens de uitdaging aan om ons te vinden in hartje centrum van ‘s-Hertogenbosch. We zitten een beetje verstopt in een mooi hofje, waardoor het heerlijk rustig is. Met het bourgondische Bossche leven direct om de hoek is het goed toeven!

Gelegen in het oudste deel van het centrum kun je vanuit onze locatie te voet de gehele stadskern ontdekken. Wil je ‘s-Hertogenbosch ook eens van een andere kant bekijken, dan zijn de Tramkade, het Paleiskwartier of de prachtige natuurgebieden Het Bossche Broek en de Moerputten zeker het bezoeken waard.

Tot snel!!!
Liefs van Wendy & Angelique

Impressie

Nieuw Uilenburg looks

Tips voor uw verblijf in Den Bosch

Zelf varen Den Bosch

Ahoy kapitein! Welkom bij Zelf Varen Den Bosch. Wij zijn de goedkoopste én best beoordeelde bootverhuur in Den Bosch. ErVAAR het zonder vaarbewijs.

The Shoege

Laat je de ‘most delicious’ flavours van de diverse kleurrijke wereldkeukens ontdekken, met een frisse presentatie en een tasty smaak, die smaakt naar meer.

Muziek op de Binnendieze

Zes Zomeravondconcerten in de ”Meest Gastvrije Stad van Nederland” Stichting Havenconcert organiseert elk jaar de bekende en veel geprezen gevarieerde serie omeravondconcerten in de stad van Jheronimus Bosch