Reserveren

Kamers & Atelier

Kamer 1: Coffee Time!

Ruime logieskamer met werk/relaxplek

Het is heerlijk ontwaken in deze ruime kamer. Op ieder moment van de dag past een goed bakkie koffie en daar hebben wij voor gezorgd met een uitgebreid koffiepakket. Na een dag hard werken of een bezoek aan onze stad.... Neem plaats op de design sofa en geniet!


Check beschikbaarheid

Kamer 2: A taste of Wine

Deel onze passie voor wijn

Onze wijnliefhebberij willen wij graag met anderen delen en dat doen we in deze intieme hotelkamer. Bij aankomst staat er een heerlijke fles van het seizoen voor jullie klaar om te proosten op een fijn verblijf. We brengen jullie op de hoogte van de juiste wijn- en spijsadresjes in 's-Hertogenbosch. Plof neer op de kingsize boxspring met een goed glas in de hand, terwijl je plannen maakt om de stad te verkennen.


Check beschikbaarheid

Kamer 3: Vintage Room

's-Hertogenbosch met een vleugje nostalgie

In deze kamer beleef je 's-Hertogenbosch met een vleugje nostalgie. De combinatie van de authentieke ramen, het vintage design en het karakteristieke uitzicht geven een luxe gevoel van toen. Wij vertellen graag waar de beste vintage spots in onze stad te vinden zijn. Start re-living greatness!


Check beschikbaarheid

Kamer 4: Jazz Suite

C'est le ton qui fait la musique

In deze romantische suite kun je zelf het sfeertje helemaal compleet maken. Een retro platenspeler met jazzy vinyl staan tot jouw beschikking. Even de beentjes omhoog op het kingsize bed, voordat je de stad in gaat of als je in de ochtend heerlijk ontwaakt met een groovy sound.


Check beschikbaarheid

Atelier

Open werk- en denklokaal

Wanneer we samen delen, kunnen we ook samen creëren. We stellen ons atelier graag open voor creatieve ondernemers, die behoefte hebben aan een inspirerende omgeving om (samen) te werken. Deze multifunctionele ruimte van circa 65 m2 kan volledig worden afgehuurd, maar het is ook mogelijk om op gezette tijden bij ons aan te schuiven. Een combinatie van werken, een dagje stad en overnachten is zo gemaakt. 

Neem daarvoor gerust contact met ons op via 06-48475519 (kris) of via info@nieuwuilenburg.nl.