Reserveren

Contact

Contactgegevens

Lokatie en contact

Boutique Hotel Nieuw Uilenburg
Gasthuispoort 8 / Walpoort 3
5211 DS / 5211 DK  's-Hertogenbosch

Atelier Nieuw Uilenburg
Hofje van Koolen (ongenummerd)
's-Hertogenbosch

Tel.: +31 (0)6 - 48 47 55 19
Email: info@nieuwuilenburg.nl

KvK: 64563359
Btw: 8557.20906.B01
IBAN: NL98KNAB.0254.9385.69


Bereikbaarheid

Kom je met de auto of openbaar vervoer?

Met de auto:
Kom je met de auto, dan kun je tot onze voordeur komen. Lekker makkelijk met het uitladen van je bagage. Parkeren kan al om de hoek aan de Sint Janssingel. Voordeliger parkeren kan aan het Statsionsplein (5 min loopafstand) of op één van de 3 transferia die onze stad rijk is. Klik HIER voor meer parkeerinfo van de stad. Het transferium kost €4,- waarbij gratis gebruik gemaakt kan worden van bus of leenfiets.

Met Openbaar Vervoer:
Het centraal station 's-Hertogenbosch is op 5 minuten loopafstand. Tevens is daar een groot busstation en een taxi standplaats bij. Ga je te voet, dan kun je even stoppen bij Jan de Groot (Stationsweg 24) om jezelf te trakteren op een traditionele Bossche Bol (wel met de handen eten!).


Bed and Breakfast

Dan kun je annuleren

Boutique Hotel Nieuw Uilenburg, we zijn een bed and breakfast met de luxe van een hotel. Je logeert bij ons thuis, maar krijgt een eigen sleutel en mag zelf weten hoe laat je thuis komt! We ontvangen jullie in het Atelier (gele gevel met de zwarte stalen puien) en kunnen daar alvast wat Bossche inside information geven. Wil je er even tussenuit of bezoek je Den Bosch voor zaken? Wij bieden voor iedere gast een fijn verblijf. 


Wat als je toch niet kunt komen

Dan kun je annuleren

Het kan gebeuren dat je onverhoopt niet meer kunt of wilt komen naar Nieuw Uilenburg. Dat zouden wij natuurlijk erg jammer vinden en hopen dat het op een ander moment beter uit zal komen. Omdat wij op voorhand kosten maken voor een boeking hebben wij ‘annuleringsregeltjes’ bepaald. Geef de annulering tijdig telefonisch aan ons door, dan sturen wij een bevestiging per email.

Bij annulering tot 1 week (7 dagen) voor dag van aankomst brengen wij geen kosten in rekening. Bij annulering binnen 1 week tot de dag van aankomst, of bij niet op komen dagen, brengen wij 100% van de kosten in rekening.